facebook-icon.jpgKennel Chiron Phone.jpgKennel Chiron Mail.jpg
Hem Våra Hundar Valpar Rainbow Heaven Resor Kontakt

Lure Coursing

För allra första gången i svensk hundsport/lure coursing historia så hade det svenska Landslaget Podenco Ibicenco representerat i truppen i år!

Med sex hundar anmälda ifrån Team Chiron åkte vi hem med 1/3 av medaljerna....

En helt osannolikt fantastisk resa - och att ha träffat så väldigt många duktiga hundar ifrån stora delar av Europa är en mycket trevlig upplevelse.

High Lights

Guldmedalj tikar - Chiron's Working On A Dream
Guldmedlaj hanar - Chiron's Human Touch
Silvermedalj hanar - Chiron's I'm A Rocker
6e plats tikar - Jakona's It Happened In Vegas


Om oss 

Som de allra flesta hundägare till någon eller några av Sveriges ca 750 000 hundar så är vi i stort sett ganska vanliga!

Ett stort intresse i vårt liv är våra hundar och vi tävlar gärna med dem för att det är kul! Det blir ett sätt att göra utflykter som man förmodligen inte hade gjort annars. Givetvis träffar man hundratals och åter hundratals med både gamla bekanta och nya människor som har samma intresse som vi själva - hundar!

Tävlingar, kurser, resor - allt kostar pengar och det finns inga vinstpotter i stil med att vinna en stor Tour i Golf... För dig som tror att det finns stora pengar att tjäna i hundbranschen kommer det att bli en tråkig erfarenhet...

Är du däremot av den modell som kan nöja dig med ett färgat plastband, en papperslapp med domarens kritik på och kanske en tennisboll eller kaffemugg om det går bra - ja, då har du kommit rätt!

Och inte ska vi glömma känslan av ära och berömmelse när det har gått riktigt bra på en tävling... För visst har vi allihop egentligen den vackraste hunden!

.

.

.

 

.

​.

.
Hälsotester  -  Health tests

 

Tävlingsresultat  Show ​& Lure Coursing

 

Lure Coursing 
Simulerad harjakt efter en plastpåse...

Barmarksdrag

Kan Podenco Ibicenco dra? Det är ju en jakthund...

Viltspår

Agility med Irländsk Varghund

Du kommer att träna och kanske till och med tävla i klassen Large, samma grupp som alla hundar med en mankhöjd över 42,99 cm! Odin var 93 cm hög...

 

Länkar

.

Sök

Skriv in det du vill söka efter här